3. ve 4. Sınıf Ders ProgramlarıTüm Duyurular
AĞU

3. ve 4. sınıf öğrencilerimizin ders programları için tıklayınız.

3. ve 4. sınıf öğrencilerimiz bir önceki öğretim programına göre (2013 programı) ders almaktadırlar. 1. ve 2. sınıf öğrencilerimiz farklı bir programa göre (2018 programı) ders almaktadır. Bu programlardaki dersler birbirleriyle uyumlu değildir. Bu sebeple 3. ve 4. sınıf öğrencilerimizin alt dönemlerden almaları gereken dersler için bu sayfadaki programa ve intibak listelerine dikkat etmeleri gerekmektedir. (Bu sayfadaki haftalık programdaki yeni programa göre hazırlanan 1. ve 2. sınıf dersleri bilgilendirme amacıyla verilmiştir) Bu öğrencilerimiz 1. ve 2. sınıflar için ayrıca açıklanan ders programındaki dersleri almayacaklardır. Bu durumdaki öğrenciler için almaları gereken dersler ile ilgili ders kodu, yürütücü bölüm ve dönem bilgilerinde değişiklik olduğu için alttan almanız gereken her bir ders için ekte verilen intibak listesindeki yeni dersleri ve açıklamaları dikkatle incelemeniz gerekmektedir.

İntibak listesi ve açıklamalar için tıklayınız.