Sınıf Eğitimi Yarışmaları BaşvurularıTüm Duyurular
NİS

Sınıf Eğitimi Yarışmaları Başvuruları

Her bir çalışma için altta bulunan formları doldurup ilgili dersin e posta adresine tüm ekleri ile birlikte göndermeniz gerekmektedir. E-posta konu satırına ad soyad ve öğrenci no bilgilerinizi yazmayı unutmayınız.

E-posta içeriğine ekleyeceğiniz materyallerin boyutunun yüksek olması durumunda başvuru formunu e-posta ile gönderdikten sonra diğer içerikleri flash bellek ile teslim edebilirsiniz.

Başvuru Formları ---------------------------------------------------------------------------------------------

Fen ve Teknoloji Öğretimi II Başvuru Formu

Öğrt. Tek. ve Mat. Tas. Başvuru Formu

Maarifet '17 (Fen ve Tek. Lab. Uyg.) Başvuru Formu

Güzel Yazı Teknikleri Başvurusu: Çalışmanıza bir isim belirleyerek; ad, soyad ve öğrenci no bilgileriniz ile birlikte çalışmanızın düz bir zemin üzerinde çekilmiş yüksek çözünürlüklü fotoğrafını ekleyiniz.

Başvuru Adresleri ---------------------------------------------------------------------------------------------

Fen ve Teknoloji Öğretimi II: fentek@sinif.yildiz.edu.tr

Öğrt. Tek. ve Mat. Tas.: materyal@sinif.yildiz.edu.tr

Güzel Yazı Teknikleri: guzelyazi@sinif.yildiz.edu.tr